(+31) 040-2988 980 NEEM CONTACT OP
0Item(s)

U heeft geen producten in uw winkelwagen.

Product was successfully added to your shopping cart.

Een tablet als muziekstandaard

De tablet-pc rukt op in de muziek. De opmars is niet te stuiten en het goede nieuws voor muzikanten is dat de tablet vaak meer is dan een leuke gadget. Klik hier om  producten te zien

De iPad of Android-tablet als vervanger voor bladmuziek is al niet erg nieuw meer. Steeds meer apps laten de muzikant noten lezen van het beeldscherm. Geen gedoe meer met lampjes op de lessenaar een geen ruzie meer met de lichtman in een donkere concertzaal met vaak ook nog knipperende lampen. De nieuwste apps luisteren mee met de gespeelde muziek en bladeren de 'bladzijde' precies op tijd om.

Bladmuziek tonen op je tablet

Om muziek af te kunnen spelen op de tablet PC is het uiteraard van belang om de juiste apps en bestanden op uw tablet PC te hebben. Apps zoals Forscore, DeepDish Gigbook (beiden voor de IPad) en Musescore (voor de Android devices). Laatstgenoemde geeft je zelfs de mogelijkheid om zelf muziek te componeren.

Bladmuziek downloaden voor je Tablet

Daarnaast zijn er diverse mogelijkheden om uw muziek te importeren in de diverse apps. Meestal wordt bladmuziek gedownload in PDF formaat. Op sites en via apps als musicnotes zijn deze bestanden gemakkelijk te downloaden.

Een muziek standaard voor je tablet

UIteraard is niet alleen de tablet en de software van belang voor een optimaal gebruik van uw tablet PC maar ook de positionering is essentieel. Ergo BV heeft een keur aan standaards waarin willekeurig welke tablet dan ook, kan worden geplaatst.

De statieven van Ergo onderscheiden zich door hun kniksysteem. Het statief kan niet alleen in hoogte worden versteld maar door het kniksysteem in allerlei hoeken en standen geplaatst worden. De tablet kan vervolgens nog eens draaien. En dat alles zonder dat het statief instabiel wordt. In een handomdraai kan het statief ingeklapt worden tot een handzaam grootte om het eenvoudig mee te nemen.

Bekijk ons aanbod van vloerstandaards voor uw tablet en maak een keuze uit de diverse modellen en uitvoeringen.