(+31) 040-2988 980 NEEM CONTACT OP
0Item(s)

U heeft geen producten in uw winkelwagen.

Product was successfully added to your shopping cart.

iPad 2-3-4

Tablet wandhouder voor iPad 2-3-4

Met onze solide tablet wandhouders is het realiseren van optimale product- of informatie presentatie op uw beursstand, winkel, museum of andere locatie dichterbij dan u denkt. Tablet wandhouders zijn ook uitermate geschikt om bezoekers of gasten te informeren in een hotel of in een andere publieke ruimte zoals een museum of tankstations.
 
Uiteraard is uw tablet goed beveiligd met een anti diefstal slot en kan de home knop desgewenst bedekt worden. De tablet wandhouder voor aan de muur wordt afgesloten door een slot, de behuizing heeft geen effect op draadloos signaal zoals WiFi en 4G en stroomkabels kunnen onzichtbaar worden weggeleid, de wandhouder is beveiligd tegen oververhitting. 
 
Tevens zijn er voor de wandhouders zijn diverse opties verkrijgbaar, denk hierbij aan het kantelbaar maken van de kijkhoek instelling, draaibaar tussen staand/liggend of een afdekrozet voor een nette afwerking. 

Heeft u vragen over een tabletstandaard vloerstandaard? Neem dan contact met ons op via het contactformulier of bel naar 040-29 88 980.

iPad 2-3-4

Set Descending Direction

   

16 Item(s)

Set Descending Direction

   

16 Item(s)