(+31) 040-2988 980 NEEM CONTACT OP
0Item(s)

U heeft geen producten in uw winkelwagen.

Product was successfully added to your shopping cart.
De tablet vloerstandaard Gebruik een tablet vloerstandaard om uw presentatie te optimaliseren in uw winkel, restaurant, beursstand of willekeurig welke andere locatie. Niet alleen brengt u via de tablet uw product onder de aandacht maar steeds vaker wordt de tablet vloerstandaard ook ingezet als review media hulpmiddel. Een andere snelgroeiende applicatie is het gebruik van de tablet als kassa systeem of registratie systeem. De tablet wordt veelal al beveiligd door een password of een vingerscan. Toch is het goed te weten dat de tablet vloerstandaard altijd een extra beveiliging voor uw tablet is. De tablet houder wordt middels een slot of boutverbinding afgesloten. Gebruikt u een draadloos netwerk zoals WiFi en 4G, dan is het belangrijk dat onze tablet vloerstandaarden geen belemmering zijn voor de signaal overdracht. Kabels worden vrijwel onzichtbaar door de houder, via de staander, naar de ruimte onder de voetplaat gebracht. We bieden u in ons assortiment oplossingen voor alle merken en maten tablets waaronder o.a Apple iPad en Samsung Galaxy. Gebruik de tablet vloerstandaard in combinatie met iPad of Samsung, maar ook met Microsoft Surface of andere merken. De tablet vloerstandaarden zijn verkrijgbaar in meerdere designs. De tablet wordt altijd in een afgesloten behuizing geplaatst.

Vloerstandaard

Set Descending Direction

   

17 Item(s)

Set Descending Direction

   

17 Item(s)

De vloerstandaard is ca 10 kg zwaar, de standaard hoogte is 105cm, eventueel ook uit te breiden naar een hoogte verstelbare optie met de mogelijkheid de tablet traploos op een hoogte tussen 60-120 cm in te stellen. Verder zijn de cassettes optioneel kantelbaar voor kijkhoek instelling, draaibaar tussen staand/ liggend, zijn bedieningsknoppen bereikbaar, beveiligd tegen oververhitting en afsluitbaar.

 

Maak een keuze uit de volgende cassette opties:

Securo tablet houder:
Het functionele Securo design combineert eenvoud, gemak, functionaliteit en veiligheid. In de metalen behuizing is de tablet veilig opgesloten. Optioneel leverbaar met een RVS snelsluit slot. 


Meglio tablet houder:
Kleurrijk, elegant met afgeronde hoeken tablet standaard en wordt standaard geleverd met een slot.


Fino tablet houder: 
Mat acrylaat uitgevoerde tablet houder specifiek voorbereid voor iPad's en Samsung modellen. Deze zeer luxe vormgegeven en perfect passende cassette  is zeer praktisch in gebruik. U schuift eenvoudigweg de tablet in de houder en sluit de houder af met een sluitblok en RVS drukslot.


Lusso tablet houder: 
Elegante mat acrylaat  tablet houder met elegant afronde hoeken.  De Lusso is specifiek voorbereid voor iPad's en Samsung modellen. Deze zeer luxe vormgegeven en perfect passende cassette  is zeer praktisch in gebruik. U schuift eenvoudigweg de tablet in de houder en sluit de houder af met een sluitblok en RVS drukslot.


Modulare
VESA 200 of VESA 400 mount waarop u elke tablethouder of monitor kunt monteren met VESA gaten patroon 50 - 100 - 200 en 400 mm. Hierdoor kunt u al onze tafel, wand en vloerstandaarden ook inzetten om groot formaat monitoren te monteren. De kabels kunnen onder de monitor door de buis naar de voetplaat worden geleid. De VESA mount heeft een OMEGA profiel waardoor voldoende ruimte ontstaat om de kabels weg te werken. Overigens is de Modulare VESA mount ook vlak op een platte ondergrond (bijvoorbeeld wand of tafel) te monteren!

 

Maak een keuze uit de volgende vloerstandaard opties: 
Securo/ Meglio, Fino en Lusso cassettes kunnen worden gemonteerd op:
- metalen vloerplaat met buis in de kleuren zwart, wit, grijs en geborsteld roestvast staal. 
- metalen display plaat kiosk in de kleur wit.

Voor alle cassettes geldt de mogelijkheid om de cassette zowel staand als liggend te monteren.