(+31) 040-2988 980 NEEM CONTACT OP
0Item(s)

U heeft geen producten in uw winkelwagen.

Product was successfully added to your shopping cart.
Digitaal katheder BMDL22A-M

Digitaal spreekgestoelte Bruxelles

Excl. BTW: € 3.595,00 Incl. BTW: € 4.349,95

(Leverbaar)

  • Digitaal katheder BMDL22A-M Digitaal katheder BMDL22A-M
  • Digitale katheder BMDL22A-M Digitale katheder BMDL22A-M
  • Katheder digital BMDL22A-M Katheder digital BMDL22A-M
  • BMDL22A-M Digitale katheder BMDL22A-M Digitale katheder
  • BMDL22A-M katheder digitaal BMDL22A-M katheder digitaal

Digitaal spreekgestoelte Bruxelles

Quick Overview

Zeer compleet interactief spreekgestoelte met ingebouwd 22 inch monitor in het voorpaneel, een groot bovenblad waarin een 21,5 inch touch monitor gebouwd, waarin verder een dubbele zwanenhals microfoon (shure) op shockmounts, en allerhande signaal en stroom aansluitingen.

Status: Leverbaar

Excl. BTW: € 3.595,00 Incl. BTW: € 4.349,95

Meer informatie

Digitaal katheder Bruxelles

Digitaal interactief spreekgestoelte met een 22 inch breedbeeld monitor inhet voorpaneel geplaatst. In het afleespaneel is een 21,5 inch toch screen monitor geplaatst. In de behuizing is een kwalitatief hoogwaarde PC ingebouwd. Het katheder heeft een groot afleesblad waarop een dubbele zwanenhals microfoon op shock mounts (Shure), stroom en signaal connectie in het bovenblad verwerkt zijn.

Dit katheder is uitermate geschikt als digitaal lezenaar voor bescheiden presentatie ruimten zoals bijvoorbeeld een persruimte of hotel spreekruimten.

Op het bovenpaneel zijn als standaard al een dubbele microfoon op shockmount, een stroom output, hdmi, vga en internet aansluitingen voorzien. Deze worden onzichbaar via de behuiizing naar de zijkant van de voet geleid. Daar vindt u contra connectoren om door middel van plug en play kabels te verbinden met de media ruimte.

Dit spreekgestoelte is de oplossing voor elke conferentie en presentatie. Dit intelligente spreekgestoelte bereikt een groot publiek en is een onmisbaar meubel voor elke professionele presentatie ruimte zoals een auditorium, een conferentie ruimte een universiteit en professionele podia. Er is gedacht aan het invullen van de basis behoefte tot en met de complete geavanceerde inrichting van dit katheder. Een touch monitor, HD zwanenhals microfoon op shock mount geplaats, stroompunt, audio verbinding, geluid, hoogwaardige PC, alles is in dit presentatie meubel geintegreerd.

Hierna volgend een opsomming:
-22 inch monitor in het voorpaneel, 1920 * 1080 FHD, 330 cd/m2, 16:9 ratio,
-ingebouwde PC, 4th i3 processor, 4gb intern geheugen, 120 gb harde schijf, windows IoT
-2 x 18 inch zwanenhals microfoon, shock mlunt (shure) Cardoid, 220 ohm, 50 - 18 kHz,-60 dB + 3dB, poweron led indicator
-VGA, 3,5 mini jack sound, HDMI, 230 v powersupply, op bovenblad geintegreerd
-Output VGA, HDMI, Internet (in en output)

De verzendkosten voor het digitale spreekgestoelte Bruxelles zijn op aanvraag. 

Additionele Informatie

Onder andere geschikt voor Nee