(+31) 040-2988 980 NEEM CONTACT OP
0Item(s)

U heeft geen producten in uw winkelwagen.

Product was successfully added to your shopping cart.
Digitaal spreekgestoelte Stockholm

Digitaal spreekgestoelte Stockholm

Excl. BTW: € 4.625,00 Incl. BTW: € 5.596,25

(Leverbaar)

Digitaal spreekgestoelte Stockholm

Quick Overview

Zeer compleet interactief spreekgestoelte met ingebouwd 32 inch monitor in de voorzijde, een touch screen 27 inch in het bovenblad, evenals een dubbele zwanenhals microfoon (shure) op shockmounts, en allerhande signaal aansluitingen.

Status: Leverbaar

Excl. BTW: € 4.625,00 Incl. BTW: € 5.596,25

Meer informatie

Digitaal katheder Stockholm

Digitaal interactief spreekgestoelte met een grootformaat monitor in de voorzijde (32 inch) als ook een touchpanel in het bovenblad, dubbele microfoon, stroom en signaal connectie in het bovenblad.
In de behuizing is een kwalitatief hoogwaarde PC ingebouwd.

Dit spreekgestoelte heeft een uitschuifbaar plateau waardoor een ruime leestafel tevoorschijn komt. Dit is tevens de toegang naar het touchpanel. Door deze slimme oplossing kan dit spreekgestoelte ook geplaatst worden in bescheiden presentatie ruimten zoals bijvoorbeeld een persruimte of hotel spreekruimten.

Op het bovenpaneel is als standaard al een dubbele microfoon op shockmount, een dubbele stroom output, hdmi, vga, usb en internet aansluitingen voorzien. Deze worden onzichbaar via de behuiizing naar de zijkan van de voet geleid. Daar vindt u contra connectoren om door middel van plug en play kabels te verbinden met de media ruimte.

Dit spreekgestoelte is de oplossing voor elke conferentie en presentatie. Dit intelligente spreekgestoelte bereikt een groot publiek en is een onmisbaar meubel voor elke professionele presentatie ruimte zoals een auditorium, een conferentie ruimte een universiteit en professionele podia. Er is gedacht aan het invullen van de basis behoefte tot en met de complete geavanceerde inrichting van dit katheder. Een touch monitor, HD zwanenhals microfoon op shock mount geplaats, stroompunt, audio verbinding, geluid, hoogwaardige PC, alles is in dit presentatie meubel geintegreerd.

Hierna volgend een opsomming:
- 32 inch monitor in het voorpaneel, 1920 * 1080 FHD, 330 cd/m2, 16:9 ratio,
- ingebouwde PC, 4th i3 processor, 4gb intern geheugen, 120 gb harde schijf, windows IoT
- 2 x 18 inch zwanenhals microfoon, shock mlunt (shure) Cardoid, 220 ohm, 50 - 18 kHz,-60 dB + 3dB, poweron led indicator
- VGA, 3,5 mini jack sound, HDMI, 2 x 230 v powersupply, USB 2.0 x 4 op bovenblad geintegreerd
- Output VGA, HDMI en RS232, Intgernet (in en output)

 De verzendkosten voor het digitale spreekgestoelte Stockholm zijn op aanvraag.

Additionele Informatie

Onder andere geschikt voor Nee