(+31) 040-2988 980 NEEM CONTACT OP
0Item(s)

U heeft geen producten in uw winkelwagen.

Product was successfully added to your shopping cart.
Digitaal spreekgestoelte Oslo

Digitaal spreekgestoelte Oslo

Excl. BTW: € 3.950,00 Incl. BTW: € 4.779,50

(Leverbaar)

Digitaal spreekgestoelte Oslo

Quick Overview

Complexe presentaties vragen om een digitaal spreekgestoelte met een touchpanel, HDMI, USB en internet voorbereiding, (optioneel) stroompunt, 1 microfoon en (optioneel) geluid. Oslo heeft alles geintegreerd met de hoogste kwaliteit connectie materiaal. De hoogte verstelling is traploos elektronisch instelbaar.

Status: Leverbaar

Excl. BTW: € 3.950,00 Incl. BTW: € 4.779,50

Meer informatie

Digitaal katheder Oslo

Digitaal, electronisch in hoogte verstelbaar spreekgestoelte. Het luxe metalen spreekgestoelte is elektronisch in hoogte verstelbaar, heefft een grootfromaat 27 inch touchscreen. Ook is er een kwalitatief hoogwaardige zwanenhals microfoon met shock mount op het bovenblad geintergreerd. Optioneel kan er communicatie verbindingen zoals bijvoorbeeld VGA geintegreerd worden. De verkabeling wordt onzichtbaar geleid naar de voet. Standaard is er al een USB 2.0 x 4 connectie, internet en een HDMI op het bovenblad voorzien.

De hoogte verstelling, via een hefkolom (actuator) techniek, heeft een traploze slag van 700 mm en een automatische beveiliging.

Dit spreekgestoelte is de oplossing voor elke conferentie en presentatie. Dit intelligente spreekgestoelte bereikt een groot publiek en is een onmisbaar meubel voor elke professionele presentatie ruimte zoals een auditorium, een conferentie ruimte een universiteit en professionele podia. Er is gedacht aan het invullen van de basis behoefte tot en met de complete geavanceerde inrichting van dit katheder. Een touch monitor, HD zwanenhals microfoon op shock mount geplaats, stroompunt, audio verbinding, geluid, hoogwaardige PC, alles is in dit presentatie meubel geintegreerd.

Hierna volgend een opsomming:
- 27 inch capacitive touch panel, 1920 * 1080 FHD, 250cd/m2, dual touch, infra rood
- 18 inch zwanenhals microfoon, 3-weg XLR, Cardoid, 50-18 kHz, -60dB+3dB,220Ohm, 2 x Phantom Power (48 V)
- inputs: standaard HDMI, USB 2.0 x 4, internet Ethernet / optioneel VGA, RS232, mini jack
- outputs: HDMI, USB, internet, ethernet
- Power (input); 230V 50Hz,

De verzendkosten voor het digitale spreekgestoelte Oslo zijn op aanvraag.

Additionele Informatie

Onder andere geschikt voor Nee