(+31) 040-2988 980 NEEM CONTACT OP
0Item(s)

U heeft geen producten in uw winkelwagen.

Product was successfully added to your shopping cart.
Flessibile tafelstandaard voor Tablets, in hoogte verstelbaar - volledig metaal

Flessibile tafelstandaard voor Tablets, in hoogte verstelbaar - volledig metaal

Excl. BTW: € 167,95 Incl. BTW: € 203,22

Levertijd 1 - 5 werkdagen

Flessibile tafelstandaard voor Tablets, in hoogte verstelbaar - volledig metaal

Quick Overview

In hoogte verstelbare universele tafelstandaard voor alle maten en merken tablets. De tablet-houder tafel arm heeft een variabele hoogte instelling en kan voorzien worden van één of meerdere tablet-houders. Het systeem wordt geleverd als klemsysteem aan de tafel en als montage systeem door de tafel. Uitvoering met metalen tablet houder.

Status: Levertijd 1 - 5 werkdagen

Excl. BTW: € 167,95 Incl. BTW: € 203,22

* Required Fields

Excl. BTW: € 167,95 Incl. BTW: € 203,22

Meer informatie

Tafel montage systeem voor tablets in alle maten en merken. Traploos in hoogte verstelbaar en te voorzien van één of meerdere tablet houders, zowel links en rechts maar ook boven elkaar. Het systeem kan geklemd aan de tafel of met een draadpunt door de tafel gemonteerd worden. De houders zijn afsluitbaar, draaibaar in portrait en landscape en kunnen in kijkhoek versteld worden. Door de arm waaraan de tablet cassettes gemonteerd zijn, kan de tablet naar u toe gescharnierd worden.

de hoogte van de staander is 400 mm en de arm is flexibel over de hele staander in hoogte verstelbaar door het vergrendelbare klemsysteem. De maximale uitval van de draagarm is eveneens 400 mm maar is flexibel in stelbaar door het knik-systeem. De kabels kunnen langs de arm en staander geleid worden. Hiervoor worden kabel geleiders in de verpakking mee geleverd.

Het systeem is leverbaar in de kleuren wit, zilvergrijs en zwart. De cassettes voor de tablets zijn leverbaar in metaal gelakt (zilvergrijs - wit en zwart) en mat kunststof (zwart en wit). De kunststof cassettes zijn standaard voorzien van een snel-sluit systeem met rvs drukslot. Dit slot is optioneel ook voor de metalen cassettes verkrijgbaar. (deze worden standaard afgesloten middels boutverbinding) De cassettes zijn verkrijgbaar voor tablets in de maten 7 en 8 inch, 9 tot en met 11 inch en voor alle 12 en 13 inch. Zelfs de iPad Pro 12,2 inch en de Samsung Note 12,9 inch kunt u snel en flexibel, maar vooral veilig, presenteren in een luxe tafel montage systeem.

Tijdens het bestellen wordt u gevraagd een keuze te maken in kleurstelling, soort tablet houder, grootte van de tablet, en overige opties. Deze aan de tafel monteerbare tablethouder is uitermate geschikt voor bijvoorbeeld e-readers. Tevens is de houder uit te breiden met een VESA 200 en zelfs een VESA 400 beugel waardoor monitoren tot en met 23 inch aan de tafelstandaard gemonteerd kunnen worden.

Additionele Informatie

Onder andere geschikt voor Alle 12 en 13 inch tablets, Alle 7 en 8 inch tablets, Alle 9 tot 11 inch tablets