(+31) 040-2988 980 NEEM CONTACT OP
0Item(s)

U heeft geen producten in uw winkelwagen.

Product was successfully added to your shopping cart.

Hier vindt u tabletstandaards en tablethouders voor tablet pc's met een beeldschermdiagonaal tussen 9 inch en 11 inch.
De cassettes zijn zo ontworpen dat bijna alle merken en modellen 9" t/m 11" tablets erin passen.  De meest voorkomende zijn iPad (1 t/m 4), iPad Air en iPad Air 2. Ook Samsung Galaxy Tab ( t/m 4) en Tab S.

U kunt kiezen uit de metalen cassette serie Securo ( Italiaans voor veilig), of de Luxe acrylaat-kunststof cassette serie Meglio ( Italiaans voor beter). Er is ook een schitterende diBond Cassette; onze Eccellente excelleert in het vangen van aandacht en is in combinatie met een passende vloerstaander of display dé blikvanger waar je niet omheen kunt!

Afwijkende lengte-breedte verhoudingen kunnen passend gemaakt worden met een passepartout in wit of zwart. 

Wilt u weten welke cassette afmeting bij uw tablet past? Kijk bij specificaties van het product of neem contact op met ons via chat of e-mail.

9-11 Inch

Set Descending Direction

   

Product 1 tot 24 van de 240

  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5
Set Descending Direction

   

Product 1 tot 24 van de 240

  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5

Tablet vloer standaard, Tablethouder aan de muur of op tafel

Onze producten zijn er in diverse uitvoeringen en toepassingen. Het betreffen vloer standaarden, tablet houders voor aan de muur of een tablethouder voor op tafel. Ieder product is naast de toepassing in te delen in een formaat. Zo zijn er tablet standaards van 7-8 Inch, 9-11 Inch en 12-13 Inch. Nagenoeg iedere tablet past binnen één van deze formaten.