(+31) 040-2988 980 NEEM CONTACT OP
0Item(s)

U heeft geen producten in uw winkelwagen.

Product was successfully added to your shopping cart.
Parkeerbord Ellips

Parkeerbord Ellips

Excl. BTW: € 49,55 Incl. BTW: € 59,96

(Leverbaar)

Parkeerbord Ellips

Quick Overview

Elk bedrijf heeft een aantal parkeerplaatsen tot haar beschikking. De parkeerplaats is de eerste indruk van het bedrijf voor de bezoeker. Maak kennis met de nieuwe serie parkeerbordjes van Ergo, een nieuwe kijk op parkeerbordjes. Ergo biedt een vijftal aansprekende tijdloze designs. Met een parkeerbordje met een eigen bedrijfslogo, kentekenafdruk of elk ander gewenste tekst worden zowel de klanten als het personeel warm verwelkomt. De parkeerbordjes zorgen voor duidelijkheid op de parkeerplaats en geven het bedrijf een hoge uitstraling.

Status: Leverbaar

Excl. BTW: € 49,55 Incl. BTW: € 59,96

* Required Fields

Excl. BTW: € 49,55 Incl. BTW: € 59,96

Meer informatie

Parkeerbordje Ellips

Eigenschappen Parkeerbordje Ellips

Het parkeerbord Ellips is een luxe parkeerbord met een lichte curve waardoor het een unieke uitstraling heeft. Ook is het bord van metaal waardoor het luxe en duurzaam eruit ziet. Door een slim uitgewerkt modulair systeem is elk paaltje met slechts met enkel simpele handelingen te assembleren. De verpakking bevat een duidelijke handleiding en alle benodigde bevestigingsmaterialen. Door slechts 2 of 3 nylock moeren vast te draaien kan het parkeerbordje overal geplaatst worden. 

bedrukking

Tegen een geringe meerprijs verzorgen wij de bedrukking.  Hiervoor hebben wij een hoog kwaliteit JPEG/EPS/PDF bestand nodig.

Maten en materialen

Kleur : gecoat staal

Buis/ staander: 60 x 200 mm 

Additionele Informatie

Onder andere geschikt voor Colleges
xxx