(+31) 040-2988 980 NEEM CONTACT OP
0Item(s)

U heeft geen producten in uw winkelwagen.

Product was successfully added to your shopping cart.
Parkeerbord Flat 'P'

Parkeerbord Flat 'P'

Excl. BTW: € 41,99 Incl. BTW: € 50,81

(Leverbaar)

Parkeerbord Flat 'P'

Quick Overview

Elk bedrijf heeft een aantal parkeerplaatsen tot haar beschikking. De parkeerplaats is de eerste indruk van het bedrijf voor de bezoeker. Maak kennis met de nieuwe serie parkeerbordjes van Ergo, een nieuwe kijk op parkeerbordjes. Ergo biedt een vijftal aansprekende tijdloze designs. Met een parkeerbordje met een eigen bedrijfslogo, kentekenafdruk of elk ander gewenste tekst worden zowel de klanten als het personeel warm verwelkomt. De parkeerbordjes zorgen voor duidelijkheid op de parkeerplaats en geven het bedrijf een hoge uitstraling.

Status: Leverbaar

Excl. BTW: € 41,99 Incl. BTW: € 50,81

* Required Fields

Excl. BTW: € 41,99 Incl. BTW: € 50,81

Meer informatie

Parkeerbordje Flat P

Eigenschappen Parkeerbordje Flat P

Het parkeerbord Flat P is een luxe parkeerbord met een strakke vorm en een duidelijke P erop. Hiermee is het meer dan duidelijk dat de bezoeker een parkeerplaats krijgt aangeboden namens het bedrijf. Het materiaal is metaal waardoor het duurzaam en solide indruk maakt. Het type parkeerbordje Flat Zero is direct klaar om geplaats te worden.

bedrukking

Tegen een geringe meerprijs verzorgen wij de bedrukking.  Hiervoor hebben wij  een hoog kwaliteit JPEG/EPS/PDF bestand nodig.

Maten en materialen

Kleur : gecoat staal

Buis/ staander: 60 x 200 mm 

 

Additionele Informatie

Onder andere geschikt voor Colleges
xxx