(+31) 040-2988 980 NEEM CONTACT OP
0Item(s)

U heeft geen producten in uw winkelwagen.

Product was successfully added to your shopping cart.
Parkeerbord Model 'Y'

Parkeerbord Model 'Y'

Excl. BTW: € 49,99 Incl. BTW: € 60,49

(Leverbaar)

Parkeerbord Model 'Y'

Quick Overview

Elk bedrijf heeft een aantal parkeerplaatsen tot haar beschikking. De parkeerplaats is de eerste indruk van het bedrijf voor de bezoeker. Maak kennis met de nieuwe serie parkeerbordjes van Ergo, een nieuwe kijk op parkeerbordjes. Ergo biedt een vijftal aansprekende tijdloze designs. Met een parkeerbordje met een eigen bedrijfslogo, kentekenafdruk of elk ander gewenste tekst worden zowel de klanten als het personeel warm verwelkomt. De parkeerbordjes zorgen voor duidelijkheid op de parkeerplaats en geven het bedrijf een hoge uitstraling.

Status: Leverbaar

Excl. BTW: € 49,99 Incl. BTW: € 60,49

* Required Fields

Excl. BTW: € 49,99 Incl. BTW: € 60,49

Meer informatie

Parkeerbordje Model Y 

Eigenschappen Parkeerbordje Model Y

Het parkeerbord Model Ypsilon is een luxe parkeerbord met een lichte curve waardoor het goed zichtbaar is vanuit verschillende aanzichten. Het ontvangt de bezoeker met een unieke uitstraling op de parkeergelegenheid. Het gekozen materiaal is metaal, hiermee krijgt het parkeerbord, waar de bedrijfsnaam, het bedrijfsbeeldmerk of het kenteken van de eigenaar op vermeld staat, een solide en luxe uitstraling. Het modulaire systeem zorgt dat elk bord op een in de grond verankerd paaltje met slechts een paar simpele handelingen te assembleren is. De verpakking bevat een duidelijke manual en de benodigde bevestigingsmaterialen. Door slechts 2 of 3 nylock moeren vast te draaien kan het parkeerboordje overal geplaatst worden.

bedrukking

Tegen een geringe meerprijs verzorgen wij de bedrukking.  Hiervoor hebben wij een hoog kwaliteit JPEG/EPS/PDF bestand nodig.

Maten en materialen

Kleur : gecoat staal

Buis/ staander: 60 x 200 mm 

 

Additionele Informatie

Onder andere geschikt voor Colleges
xxx