(+31) 040-2988 980 NEEM CONTACT OP
0Item(s)

U heeft geen producten in uw winkelwagen.

Product was successfully added to your shopping cart.

Spreekgestoelte nodig?

Presenteren kan op veel verschillende manieren. Presenteren door het geven van een verbale presentatie heeft een enorm grote impact. Presenteren op een podium is een ware kunst. En die kunst wordt ondersteund door een passend spreekgestoelte(katheder).

Bekijk het aanbod gesorteerd op basis materiaal kunststof, hout, metaal of een combinatie er van. Wilt u geheel iets anders? Dat is mogelijk. Vraag ons om een ontwerp voor u te maken.  (preektafel kansel)

Online spreekgestoeltes/katheder kopen

Standaardwinkel heeft een van de grootste assortimenten spreekgestoelten katheters. Deze zijn allemaal online te bestellen of u kunt een offerte voor een specifiek spreekgestoelte aanvragen.

Bij Standaardwinkel vindt u een spreekgestoelte in elke prijsklasse, veel verschillende designs en van elk basismateriaal zoals metaal, hout en kunststof. Maak vooraf de materiaalkeuze en krijg direct het beste aanbod in spreekgestoelten.

Spreekgestoeltes, mits voorradig, worden binnen 3-5 werkdagen geleverd. Het duurt 4-6 werkdagen indien het voorzien moet worden van uw logo of tekst. Indien niet voorradig, kunt u maximaal 3 tot 5 weken levertijd verwachten. Mocht het echter voor u een spoedlevering betreffen, dan kunt u ons het beste even bellen op 040 2988 980. Wij zullen alles in het werk stellen om aan uw leverwens te voldoen.

Heeft u wensen die hier (nog) niet genoemd worden, laat het ons dan even weten. We nemen graag contact met u op om een en ander met u door te nemen. Spreekgestoelten worden GRATIS geleverd in de Benelux landen!

Spreekgestoeltes

Set Descending Direction

   

Product 1 tot 24 van de 54

 1. 1
 2. 2
 3. 3
Set Descending Direction

   

Product 1 tot 24 van de 54

 1. 1
 2. 2
 3. 3

Spreekgestoelten koop je bij standaardwinkel.nl

Koop je spreekgestoelten bij de echte spreekgestoelten specialist van Nederland:

 • De grootste voorraad spreekgestoelten van de BeNeLux
 • Keuze uit tientallen modellen
 • Overzichtelijke en handige webshop
 • Vele jaren ervaring
 • Veel keuze in materiaal
 • Handige uitbereidingen voor tablets, microfoons, verlichting en andere presentatie middelen
 • Veililg online betalen
 • Gratis verzenden
 • Snelle levering
 • Uitstekende klantenservice

Kortom voor spreekgestoelten bent u bij standaardwinkel.nl zeker aan het juiste adres. Bestel dus nu uw spreekgestoelte online. Mocht u vragen of opmerkingen hebben neem dan contact met ons op. Wij staan klaar om uw vragen te beantwoorden per mail, telefoon of via de chat.