(+31) 040-2988 980 NEEM CONTACT OP
0Item(s)

U heeft geen producten in uw winkelwagen.

Product was successfully added to your shopping cart.

Samsung Tab A & S 9,7 inch tafelstandaard

De tablet tafelstandaard voor de Samsung Tab A & S 9,7 inch tafelstandaard is de oplossing om uw tablet op een tafel, toonbank of balie te plaatsen. De tablet wordt via de zijkant in de tafelstandaard houder geschoven en d.m.v. schroefjes of een optioneel drukslot is uw tablet dan ook beveiligd. De tabletcassette kan in zowel horizontale als verticale positie gemonteerd worden. Eventueel kunt u een draaischijf bijbestellen zodat de tablet altijd draaibaar is. De tafelstandaard is standaard gemonteerd in een hoek van 45 graden. Met een kantel unit is dit uit te breiden.

De tafelstandaard is ca 4,5 kg zwaar, de standaard hoogte is 25cm, de kijkhoek is ingesteld op 45 graden maar kan met een kantel mechanisme traploos ingesteld worden in de hoek die u wilt. De positie van de tablet kan in portrait (verticaal) of landscape (horizontaal) gepresenteerd worden. U heeft de keuze uit een behoorlijk aantal extra accessoires zoals display materiaal, sloten en meer. 

Heeft u vragen over een tabletstandaard tafelstandaard? Neem dan contact met ons op via het contactformulier of bel naar 040-29 88 980.  

Samsung Tab A 10,1 inch

Set Descending Direction

   

16 Item(s)

Set Descending Direction

   

16 Item(s)