(+31) 040-2988 980 NEEM CONTACT OP
0Item(s)

U heeft geen producten in uw winkelwagen.

Product was successfully added to your shopping cart.

Samsung Tab E 9.6" tablet tafelstandaard.

Samsung Tab E 9.6" is anders vormgegeven dan alle andere Samsung tablets op de markt. Voor de Samsung Tab E 9.6" hebben we specifiek tablet vloerstandaards ontwikkeld en in ons programma. De Samsung Tab E is een 16:9 tablet, wat inhoudt dat hij lang en smaller is dan alle andere tablets. De tafelstandaard voor de Samsung Tab E 9.6" is exact op de maat van de Samsung Tab E9.6" tablet afgestemd. De kunststof tablet behuizingen omgeven de tablet als een jas waardoor de tablet perfect in de behuizing blijft en niet verschuifd.  Hierdoor bent u er zeker van dat de montage van de tablet in de afsltuibare tablet behuizing en het gebruik naar tevredenheid gerealiseerd kan worden. Enkel bij de Securo behuizing is een apart passe partout nodig voor een perfecte pasvorm. 

De tafelstandaard is 25 cm hoog en ca 4,5 kg zwaar. De kijkhoek is ingesteld op 45 graden maar kan met een kantel mechanisme traploos ingesteld worden in de hoek die u wilt. De positie van de tablet kan in portrait (verticaal) of landscape (horizontaal) gepresenteerd worden. U heeft de keuze uit een behoorlijk aantal extra accessoires zoals display materiaal, sloten en meer.  

Heeft u vragen over een tabletstandaard tafelstandaard? Neem dan contact met ons op via het contactformulier of bel naar 040-29 88 980

 

 

Samsung Tab-E 9.6 inch

Set Descending Direction

   

12 Item(s)

Set Descending Direction

   

12 Item(s)