(+31) 040-2988 980 NEEM CONTACT OP
0Item(s)

U heeft geen producten in uw winkelwagen.

Product was successfully added to your shopping cart.

Tablet tafelstandaards iPad 2017 / iPad 2015 / iPad Air 9,7/ Pro 9,7

Met een solide tablet tafelstandaards is het realiseren van optimale product- of informatie presentatie op uw beursstand, winkel, museum of andere locatie dichterbij dan u denkt. Een tablet tafelstandaard is uitermate geschikt om bezoekers of gasten te informeren in een hotel of in een andere publieke ruimte zoals een museum, bibliotheek of tankstations. Uw tablet is beveiligd met een anti diefstal slot en de home knop kan desgewenst bedekt worden. De balie tafelstandaard wordt afgesloten door een slot, de behuizing heeft geen effect op draadloos signaal zoals WiFi en 4G en stroomkabels kunnen onzichtbaar worden weggeleid.

Uw tafelstandaards kun je verder uitbereiden met diverse opties zoals bijvoorbeeld een wielenset, folderhouders of displayplaten. Bij de tafelstandaards zijn de cassettes optioneel kantelbaar voor kijkhoek instelling, draaibaar tussen staand/ liggend, zijn bedieningsknoppen bereikbaar en beveiligd tegen oververhitting,

Heeft u vragen over een tabletstandaard tafelstandaard? Neem dan contact met ons op via het contactformulier of bel naar 040-29 88 980.  

iPad 2017 / iPad 2015 / iPad Air 9,7/ Pro 9,7

Set Descending Direction

   

18 Item(s)

Set Descending Direction

   

18 Item(s)