(+31) 040-2988 980 NEEM CONTACT OP
0Item(s)

U heeft geen producten in uw winkelwagen.

Product was successfully added to your shopping cart.
Vloerstandaard zwart, iPad Pro 9.7/Air, Fino in zwart, acrylaat met zwarte voet

Vloerstandaard zwart, iPad Pro 9.7/Air, Fino, acrylaat met zwarte voet

Excl. BTW: € 229,85 Incl. BTW: € 278,12

(Leverbaar)

 • Vloerstandaard zwart, iPad Pro 9.7/Air, Fino in zwart, acrylaat met zwarte voet Vloerstandaard zwart, iPad Pro 9.7/Air, Fino in zwart, acrylaat met zwarte voet
 • Cassette Fino iPad Cassette Fino iPad
 • Vloerstandaard zwart, iPad Pro 9.7/Air, Fino in zwart, acrylaat met zwarte voet zijaanzicht Vloerstandaard zwart, iPad Pro 9.7/Air, Fino in zwart, acrylaat met zwarte voet zijaanzicht
 • Vloerstandaard zwart, iPad Pro 9.7/Air, Fino zwart, achterzijde Vloerstandaard zwart, iPad Pro 9.7/Air, Fino zwart, achterzijde

Vloerstandaard zwart, iPad Pro 9.7/Air, Fino, acrylaat met zwarte voet

Quick Overview

Perfecte metalen vloerstandaard met mat acryl anti diefstal tablet behuizing, geschikt voor Apple iPad Air 1/2, Pro 9.7 Ideal te gebruiken als presentatie vloerstandaard in showrooms, musea en openbare gelegenheden. 


 

Status: Leverbaar

Excl. BTW: € 229,85 Incl. BTW: € 278,12
Excl. BTW: € 229,85 Incl. BTW: € 278,12

Meer informatie

Fino tablet standaard zwart voor de Apple iPad Air, Pro 9.7 

De Fino vloerstandaard is speciaal ontworpen voor de diverse Apple modellen met als resultaat een strak passend model met een luxe acryl behuizing. Fino is de beste keuze als het gaat om exclusieve designs die veel beveiligs- en mobiliteits mogelijkheden bieden. Het push slot beveiligt uw tablet tegen diefstal en de tablet kan gemakkelijk worden in en uitgenomen door middel van het handige 'slip en slide' © systeem. Optioneel kan uw Fino worden uitgerust met een draaischijf waardoor u met een simpele draai uw iPad van portret mode naar landscape mode kunt zetten. Met de ptie "kantelunit" kan de kijkhoek eenvoudig worden aangepast. Deze hoek kan traploos ingesteld worden. 

Via een opening aan de achterzijde van de houder is er toegang tot de aan en uit knop. De luchtgaten voorkomen dat de tablet oververhit raakt en ook zorgt het voor een perfecte weergave van het geluid. Het Wi-Fi bereik wordt niet beïnvloed door de tablet houder.

De vloerstandaard is gemaakt van stevig ijzer en is ook verkrijgbaar in wit, grijs en het wat luxere roestvrij staal (RVS)

Geschiktheid en toepassingen van de Fino

Voor ieder type iPad is er een aangepast model dat strak aansluit op de Ipad. De luxe Fino vloerstandaard wordt vooral gebruikt in de openbare ruimtes bijvoorbeeld, beurzen, winkels, museums en zelfs op scholen. 

Geschikt voor het gebruik in openbare ruimtes

 • Stabiel
 • Diefstalbeveiliging
 • Vandalisme bestendig
 • Afsluitbaar met boutjes of slot
 • Geen invloed op WiFi en geluid
 • Knoppen via achterzijde te bedienen
 • Ventilatie bescherming tegen oververhitting
 • Diverse accessoires beschikbaar
 • Opening voor de achter camera
 • Eigenschappen van een op de vloer vrijstaande tablethouder voor tablet

De houder is van staal en afgewerkt met een coating in de kleuren wit, zwart, grijs. Ook is er een zilverkleurig stalen versie beschikbaar in geborsteld RVS. Op projectbasis ook in uw eigen RAL kleur leverbaar!

Afmeting cassette (mm): 187 x 317 x 18
Afmeting vloerplaat (mm): 350 x 350 x 40
Afmeting buis (mm): 1050x60
Beschikbare standaard kleuren: grijs, wit, zilver/RVS en zwart

Deze houder is geschikt voor alle Ipad Airs. Voor deskundig en persoonlijk advies neem contact met ons op via chat, bel naar 040-2988980 of vul het contactformulier in wanneer wij chat of telefoon niet direct beantwoorden.

Additionele Informatie

Onder andere geschikt voor iPad Air 1, iPad Air 2

Also Purchased