(+31) 040-2988 980 NEEM CONTACT OP
0Item(s)

U heeft geen producten in uw winkelwagen.

Product was successfully added to your shopping cart.

De tablet vloerstandaard

Gebruik een tablet vloerstandaard om uw presentatie te optimaliseren in uw winkel, restaurant, beursstand of willekeurig welke andere locatie. Niet alleen brengt u via de tablet uw product onder de aandacht maar steeds vaker wordt de tablet vloerstandaard ook ingezet als review media hulpmiddel. Een andere snelgroeiende applicatie is het gebruik van de tablet als kassa systeem of registratie systeem.

De tablet wordt veelal al beveiligd door een password of een vingerscan. Toch is het goed te weten dat de tablet vloerstandaard altijd een extra beveiliging voor uw tablet is. De tablet houder wordt middels een slot of boutverbinding afgesloten. Gebruikt u een draadloos netwerk zoals WiFi en 4G, dan is het belangrijk dat onze tablet vloerstandaarden geen belemmering zijn voor de signaal overdracht. Kabels worden vrijwel onzichtbaar door de houder, via de staander, naar de ruimte onder de voetplaat gebracht.

We bieden u in ons assortiment oplossingen voor alle merken en maten tablets en iPad standaarden waaronder o.a Apple iPad en Samsung Galaxy. Gebruik de tablet vloerstandaard in combinatie met iPad of Samsung, maar ook met Microsoft Surface of andere merken. De tablet vloerstandaarden zijn verkrijgbaar in meerdere designs. De tablet wordt altijd in een afgesloten behuizing geplaatst.

Vloerstandaard

Set Descending Direction

   

Product 1 tot 24 van de 109

  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5
Set Descending Direction

   

Product 1 tot 24 van de 109

  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5