(+31) 040-2988 980 NEEM CONTACT OP
0Item(s)

U heeft geen producten in uw winkelwagen.

Product was successfully added to your shopping cart.

Samsung tablet Vloerstandaarden voor Samsung 7 en 8 inch modellen

Voor de Samsung 7 en 8 inch modellen hebben we een enorm aanbod vloerstandaarden. De getoonde designs Samsung 7 en 8 inch  vloerstandaarden worden gebruikt in de zakelijke omgeving. De standaarden, in hoogte verstelbaar of juist met een vaste hoogte, zijn standaard voorzien van een houder voor de Samsung 7 en 8 inch. Deze houder kunt u altijd afsluiten. De Samsung 7 en 8 inch vloerstandaarden zijn geschikt voor onder andere winkels, horeca, showrooms en op beurzen.

De Samsung 8 inch is interessant geprijsd en zien we steeds vaker gebruikt worden met een vloerstandaard als review media zuil. U vindt in ons assortiment tablet vloerstandaarden een aantal extra toebehoren zoals display platen, presentatie panels en documenten houders die de tablet vloerstandaard nog eens extra benadrukken.

De tafelstandaard is ca 4,5 kg zwaar, de standaard hoogte is 25cm. De positie van de tablet kan in portrait (verticaal) of landscape (horizontaal) gepresenteerd worden, de kijkhoek is ingesteld op 45 graden maar kan met een kantel mechanisme traploos ingesteld worden in de hoek die u wilt. U heeft de keuze uit een behoorlijk aantal extra accessoires zoals display materiaal, sloten en meer. 

Samsung 7 en 8 inch

Set Descending Direction

   

12 Item(s)

Set Descending Direction

   

12 Item(s)