(+31) 040-2988 980 NEEM CONTACT OP
0Item(s)

U heeft geen producten in uw winkelwagen.

Product was successfully added to your shopping cart.

Wandhouders voor alle maten tablets

Bij standaardwinkel vindt u het grootste aanbod met tablet wandhouders voor tablets als iPad, Samsung, Microsoft, Lenovo en diverse andere merken. Voor alle tablet modellen die de afgelopen 6 jaar zijn uitgebracht zijn er wandhouders beschikbaar. Met onze solide tablet wandhouders is het realiseren van optimale product- of informatie presentatie op uw beursstand, winkel, museum of andere locatie dichterbij dan u denkt. Tablet wandhouders zijn ook uitermate geschikt om bezoekers of gasten te informeren in een hotel of in een andere publieke ruimte zoals een museum of tankstations.

Uiteraard is uw tablet goed beveiligd met een anti diefstal slot en kan de home knop desgewenst bedekt worden. De tablethouder voor aan de muur wordt afgesloten door een slot, de behuizing heeft geen effect op draadloos signaal zoals WiFi en 4G en stroomkabels kunnen onzichtbaar worden weggeleid, de wandhouder is beveiligd tegen oververhitting. Tevens zijn er voor de wandhouders zijn diverse opties verkrijgbaar, denk hierbij aan het kantelbaar maken van de kijkhoek instelling, draaibaar tussen staand/liggend of een afdekrozet voor een nette afwerking.(tablet muurbeugel)

Heeft u vragen over een tablet wandhouder? Neem dan contact met ons op via het contactformulier of bel naar 040-29 88 980.

 

 

Wandhouder

Set Descending Direction

   

Product 1 tot 24 van de 122

  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5
Set Descending Direction

   

Product 1 tot 24 van de 122

  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5