(+31) 040-2988 980 NEEM CONTACT OP
0Item(s)

U heeft geen producten in uw winkelwagen.

Product was successfully added to your shopping cart.

Tablet wandhouder iPad 2017 / iPad 5 / iPad Air 9,7 / Pro 9,7 

Met een solide tablet wandhouder  is het realiseren van optimale product- of informatie presentatie op uw beursstand, winkel, museum of andere locatie dichterbij dan u denkt. Een tablet wandhouder is uitermate geschikt om bezoekers of gasten te informeren in een hotel of in een andere publieke ruimte zoals een museum, bibliotheek of tankstations. Uw tablet is beveiligd met een anti diefstal slot en de home knop kan desgewenst bedekt worden. De wandhouder wordt afgesloten door een (optioneel druk) slot, de behuizing heeft geen effect op draadloos signaal zoals WiFi en 4G en stroomkabels kunnen onzichtbaar worden weggeleid.

De wandhouders zijn verder uit te bereiden met diverse opties zoals bijvoorbeeld een wielenset, folderhouders of displayplaten.Bij de wandhouders zijn de cassettes optioneel kantelbaar voor kijkhoek instelling, draaibaar tussen staand/ liggend, zijn bedieningsknoppen bereikbaar en beveiligd tegen oververhitting,

Heeft u vragen over een iPad 2017 / iPad 5/  iPad Air 9.7 / Pro 9.7  wandhouder?  Neem dan contact met ons op via het contactformulier of bel naar 040-2988980.

iPad 2017 / iPad 5 / iPad Air 9,7 / Pro 9,7

Set Descending Direction

   

21 Item(s)

Set Descending Direction

   

21 Item(s)