(+31) 040-2988 980 NEEM CONTACT OP
0Item(s)

U heeft geen producten in uw winkelwagen.

Product was successfully added to your shopping cart.

Wandhouder Samsung tab e 9.6 inch

Een wandhouder of muurbeugel is een perfecte oplossing om een tablet goed aan een muur te bevestigen. Met een tablet wandhouder kunt u een optimale productpresentatie geven op uw beursstand. Daarnaast is een tablet wandhouder of tablet muurhouder ook uitermate geschikt om bezoekers te informeren in een hotel of in een museum. De tablet in de wandhouder is goed beveiligd met een (optioneel) anti diefstal slot en de home knop kan bedekt worden.

Op onze website vindt u een groot aanbod tablet wandhouders voor de Samsung Tab A & S 9,7 inch.  De maat van de scherm van de Samsung Tab A & S 9,7 inch vloerstandaard is dan wel even groot als die van de iPad 9,7 inch, maar de buitenmaten van de behuizing wijken af en zijn meer afgerond. De behuizingen van de tablet wandhouder Samsung Tab A & S 9,7 inch  is hierop afgestemd. De kunststof behuizingen zijn exact op maat gemaakt. U schuift simpelweg de tablet in de houder en deze blijft exact op zijn plaats zitten. De metalen behuizingen hebben een extra passe partout nodig zodat de behuizing van de Samsung Tab A & S 9,7 inch mooi afgedekt getoond wordt. 

Heeft u vragen over een tablet muurbeugel of tablet muurbevestiging? Neem dan contact met ons op via het contactformulier of bel naar 040-2988980.

Samsung Tab A & S 9,7 inch

Set Descending Direction

   

16 Item(s)

Set Descending Direction

   

16 Item(s)