(+31) 040-2988 980 NEEM CONTACT OP
0Item(s)

U heeft geen producten in uw winkelwagen.

Product was successfully added to your shopping cart.

Wandhouder Samsung tab e 9.6 inch

Een wandhouder of muurbeugel is een perfecte oplossing om een tablet goed aan een muur te bevestigen.  Met een tablet wandhouder  kunt u een optimale productpresentatie geven op uw beursstand. Daarnaast is een tablet wandhouder of tablet muurhouder ook uitermate geschikt om bezoekers te informeren in een hotel of in een andere publieke ruimte zoals een museum. De tablet in de wandhouder is goed beveiligd met een (optioneel) anti diefstal slot en de home knop kan bedekt worden.

De Samsung Tab E 9.6" is anders vormgegeven dan alle andere Samsung tablets op de markt. Voor de Samsung Tab E 9.6" hebben we een specifieke wandhouder ontwikkeld en in ons programma. De Samsung Tab E is een 16:9 tablet, wat inhoudt dat hij lang en smaller is dan alle andere tablets. De wandhouder Samsung Tab E 9.6" is  hiervoor exact op maat gemaakt. De kunststof tablet behuizingen omgeven de tablet als een jas waardoor de tablet perfect in de behuizing blijft en niet verschuifd.  Hierdoor bent u er zeker van dat de montage van de tablet in de afsltuibare tablet behuizing en het gebruik naar tevredenheid gerealiseerd kan worden. Enkel bij de Securo en Meglio behuizing is een apart passe partout nodig voor een perfecte pasvorm.  

Heeft u vragen over een tablet muurbeugel of tablet muurbevestiging? Neem dan contact met ons op via het contactformulier of bel naar 040-2988980.

Samsung Tab-E 9.6 inch

Set Descending Direction

   

17 Item(s)

Set Descending Direction

   

17 Item(s)