(+31) 040-2988 980 NEEM CONTACT OP
0Item(s)

U heeft geen producten in uw winkelwagen.

Product was successfully added to your shopping cart.

Een tablethouder is een omhulsel voor een tablet.. We spreken bij standaardwinkel.nl over een houder op het moment dat het product aan de muur wordt bevestigd of op een tafel wordt geplaatst. Dit in tegenstelling tot een tabletstandaard welke op de grond staat. Een tablethouder beschermt een tablet tegen invloeden van buitenaf en beschadigingen door vallen. Tevens wordt het een stuk lastiger om een tablet mee te nemen of kwijt te raken op het moment dat de tablet netjes in een houder geplaatst is. Door deze eigenschappen zijn onze tablethouders ideaal voor gebruik in bijvoorbeeld een showroom, op een beurs, in uw eigen keuken of in de horeca.

Tablethouders met een luxe uitstraling

Een tablet heeft een bepaalde uitstraling waarbij gemak en design hoog in het vaandel staan. Onze ontwerpen sluiten hier perfect bij aan. Door gebruik te maken van hoogwaardige materialen zijn onze tablethouders een aanvulling op het interieur.

Tablethouder

Set Descending Direction

   

Product 1 tot 24 van de 75

  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
Set Descending Direction

   

Product 1 tot 24 van de 75

  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4

Tablethouders voor alle maten en vormen

Onze tablethouders zijn geschikt voor alle maten en merken tablets. Varierend van Samsung en Ipad tot aan Lenovo en Acers. Onze tablethouders hebben een flexibele omhulsel zodat alle verschillende maten naadloos aansluiten op de tablethouder.