(+31) 040-2988 980 NEEM CONTACT OP
0Item(s)

U heeft geen producten in uw winkelwagen.

Product was successfully added to your shopping cart.

Vloerstandaard voor iPad en ieder ander merk tablet. 

Tablet standaard: Presenteer uw informatie met uw iPad of ieder ander merk tablet met een handige tablet vloerstandaard. Onze vloerstandaarden zijn verkrijgbaar in verschillende designs en voor alle soorten en maten iPads en bijna ieder ander merk tablet. 

Onze vloerstandaarden zijn opgebouwd uit een solide vloerplaat met daarop een holle buis gemonteerd. De iPad of tablet wordt daar op geplaatst in een afgesloten cassette. Hoogwaardige presentatie doordat de kabels en snoeren onzichtbaar door de buis naar de vloer geleid worden.

Tabletstandaards

Set Descending Direction

   

Product 1 tot 24 van de 361

  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5
Set Descending Direction

   

Product 1 tot 24 van de 361

  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5

De vloerstandaard is ca 10 kg zwaar, de tablet standaard hoogte is 105cm, eventueel ook uit te breiden naar een hoogte verstelbare optie met de mogelijkheid de tablet traploos op een hoogte tussen 60-120 cm in te stellen. Verder zijn de cassettes optioneel kantelbaar voor kijkhoek instelling, draaibaar tussen staand/ liggend, zijn bedieningsknoppen bereikbaar, beveiligd tegen oververhitting en afsluitbaar.

 

Maak een keuze uit de volgende cassette opties:

Securo tablet standaard:
Het functionele Securo design combineert eenvoud, gemak, functionaliteit en veiligheid. In de metalen behuizing is de tablet veilig opgesloten. Optioneel leverbaar met een RVS snelsluit slot. 


Meglio tablet houder:
Kleurrijk, elegant met afgeronde hoeken tablet standaard en wordt standaard geleverd met een slot.


Fino tablet houder: 
Mat acrylaat uitgevoerde tablet houder specifiek voorbereid voor iPad's en Samsung modellen. Deze zeer luxe vormgegeven en perfect passende cassette  is zeer praktisch in gebruik. U schuift eenvoudigweg de tablet in de houder en sluit de houder af met een sluitblok en RVS drukslot.


Lusso tablet standaard: 
Elegante mat acrylaat  tablet houder met elegant afronde hoeken.  De Lusso is specifiek voorbereid voor iPad's en Samsung modellen. Deze zeer luxe vormgegeven en perfect passende cassette  is zeer praktisch in gebruik. U schuift eenvoudigweg de tablet in de houder en sluit de houder af met een sluitblok en RVS drukslot.


Modulare
VESA 200 of VESA 400 mount waarop u elke tablethouder of monitor kunt monteren met VESA gaten patroon 50 - 100 - 200 en 400 mm. Hierdoor kunt u al onze tafel, wand en vloerstandaarden ook inzetten om groot formaat monitoren te monteren. De kabels kunnen onder de monitor door de buis naar de voetplaat worden geleid. De VESA mount heeft een OMEGA profiel waardoor voldoende ruimte ontstaat om de kabels weg te werken. Overigens is de Modulare VESA mount ook vlak op een platte ondergrond (bijvoorbeeld wand of tafel) te monteren!

 

Maak een keuze uit de volgende tablet vloerstandaard opties: 
Securo/ Meglio, Fino en Lusso cassettes kunnen worden gemonteerd op:
- metalen vloerplaat met buis in de kleuren zwart, wit, grijs en geborsteld roestvast staal. 
- metalen display plaat kiosk in de kleur wit.

Voor alle cassettes geldt de mogelijkheid om de cassette zowel staand als liggend te monteren.