(+31) 040-2988 980 NEEM CONTACT OP
0Item(s)

U heeft geen producten in uw winkelwagen.

Product was successfully added to your shopping cart.

ERGO voegt duurzaamheid en solide design samen in de robuuste stalen cassette serie Securo. Deze serie is leverbaar in wit, zwart, zand of grijs en in geborsteld RVS.

De vloerstandaard, tot midden tablet, is 1,05 meter hoog en weegt alles samen zo’n 9 kilo. De specificaties, zoals maat en gewicht
van de plaat, zijn vastgesteld na nauwkeurig en uitgebreid onderzoek. Zo zijn wij tot optimale stabiliteit gekomen.
Zo stabiel dat er zelfs wieltjes onder kunnen. Liever de vloer vrij van voorwerpen? Kijk dan bij tafelstandaards of
wandhouders.

Vloerstandaarden in de serie Securo zijn er voor tablets in de maten 7 en 8 inch, 9,7 tot en met 11 inch en zelfs voor 12 en 13 inch. Zowel de iPad mini als de iPad Pro, maar ook de Samsung mini en de Samsung Note Pro kunnen dus gepresenteerd worden in een Securo houder!

Standaarden voor 7-8 inch

Set Descending Direction

   

Product 1 tot 24 van de 81

  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
Set Descending Direction

   

Product 1 tot 24 van de 81

  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4

De vloerstandaard is ca 10 kg zwaar, de tablet standaard hoogte is 105cm, eventueel ook uit te breiden naar een hoogte verstelbare optie met de mogelijkheid de tablet traploos op een hoogte tussen 60-120 cm in te stellen. Verder zijn de cassettes optioneel kantelbaar voor kijkhoek instelling, draaibaar tussen staand/ liggend, zijn bedieningsknoppen bereikbaar, beveiligd tegen oververhitting en afsluitbaar.

 

Maak een keuze uit de volgende cassette opties:

Securo tablet standaard:
Het functionele Securo design combineert eenvoud, gemak, functionaliteit en veiligheid. In de metalen behuizing is de tablet veilig opgesloten. Optioneel leverbaar met een RVS snelsluit slot. 


Meglio tablet houder:
Kleurrijk, elegant met afgeronde hoeken tablet standaard en wordt standaard geleverd met een slot.


Fino tablet houder: 
Mat acrylaat uitgevoerde tablet houder specifiek voorbereid voor iPad's en Samsung modellen. Deze zeer luxe vormgegeven en perfect passende cassette  is zeer praktisch in gebruik. U schuift eenvoudigweg de tablet in de houder en sluit de houder af met een sluitblok en RVS drukslot.


Lusso tablet standaard: 
Elegante mat acrylaat  tablet houder met elegant afronde hoeken.  De Lusso is specifiek voorbereid voor iPad's en Samsung modellen. Deze zeer luxe vormgegeven en perfect passende cassette  is zeer praktisch in gebruik. U schuift eenvoudigweg de tablet in de houder en sluit de houder af met een sluitblok en RVS drukslot.


Modulare
VESA 200 of VESA 400 mount waarop u elke tablethouder of monitor kunt monteren met VESA gaten patroon 50 - 100 - 200 en 400 mm. Hierdoor kunt u al onze tafel, wand en vloerstandaarden ook inzetten om groot formaat monitoren te monteren. De kabels kunnen onder de monitor door de buis naar de voetplaat worden geleid. De VESA mount heeft een OMEGA profiel waardoor voldoende ruimte ontstaat om de kabels weg te werken. Overigens is de Modulare VESA mount ook vlak op een platte ondergrond (bijvoorbeeld wand of tafel) te monteren!

 

Maak een keuze uit de volgende tablet vloerstandaard opties: 
Securo/ Meglio, Fino en Lusso cassettes kunnen worden gemonteerd op:
- metalen vloerplaat met buis in de kleuren zwart, wit, grijs en geborsteld roestvast staal. 
- metalen display plaat kiosk in de kleur wit.

Voor alle cassettes geldt de mogelijkheid om de cassette zowel staand als liggend te monteren.