(+31) 040-2988 980 NEEM CONTACT OP
0Item(s)

U heeft geen producten in uw winkelwagen.

Product was successfully added to your shopping cart.

Een tablet of iPad wordt steeds vaker gebruikt als interactieve presentatie in winkels, beursstands en bij banken.

Ook wordt deze manier van interactie toegepast bij respons marketing. De vloerstandaarden uit de Ergo-serie Securo , een volledig metalen vloerstandaard en de luxe series Meglio & Fino vloerstandaard met acrylaat tablethouder, zijn nu beschikbaar met een reclame paneel. Op dit paneel kan eenvoudig een logo of reclame boodschap worden weer gegeven. Deze boodschap kan niet over het hoofd gezien worden en zorgt gegarandeerd voor nog meer traffic via dit presentatie meubel. De reclame panelen zijn beschikbaar in 2 breedtes, voor staand (portrait, dus smaller) en liggend (landscape, dus breder).

Standaarden voor 12-13 inch

Set Descending Direction

   

Product 1 tot 24 van de 166

  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5
Set Descending Direction

   

Product 1 tot 24 van de 166

  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5

Het reclame paneel is er in een uitvoering waarbij hij naadloos aansluit op de portrait en op de landscape positie van de tablet houder. Hierdoor ontstaat een uniek vorm gegeven tablet display/ kiosk. Het reclame paneel is leverbaar in wit, zwart en gesatineerd helder kunststof. Maximale functionaliteit Elke standaard is geschikt voor tablet houders in 9 en 10 inch en in acryl zelfs ook voor tablets in 12/13 en 21,5 inch.

De tablet cover is modulair en daardoor geschikt voor vrijwel alle merken tablets en is voorts afsluitbaar door veiligheidsbouten of door slot. Men kan de tablet cover met een handomdraai in staand of liggend positioneren. Een stroomkabel kan door de cover via de buis naar de voet geleid worden en een hoofdtelefoon aansluiting kan door de cover geleid worden.