(+31) 040-2988 980 NEEM CONTACT OP
0Item(s)

U heeft geen producten in uw winkelwagen.

Product was successfully added to your shopping cart.
Tafelstandaard Samsung Galaxy Tab A 8 inch, Fino, wit-rvs

Tafelstandaard Samsung Galaxy Tab A 8 inch, Fino, wit-rvs

Excl. BTW: € 236,78 Incl. BTW: € 286,50

(Leverbaar)

  • Tafelstandaard Samsung Galaxy Tab A 8 inch, Fino, wit-rvs Tafelstandaard Samsung Galaxy Tab A 8 inch, Fino, wit-rvs

Tafelstandaard Samsung Galaxy Tab A 8 inch, Fino, wit-rvs

Quick Overview

Met een tablet tafelstandaard is het mogelijk om een productpresentatie te geven op beursstand of in een winkel. Ook kan de tablet tafelstandaard gebruikt worden als bezoekersregistratie of als tablet houder van een kassasysteem.

Status: Leverbaar

Excl. BTW: € 236,78 Incl. BTW: € 286,50
Excl. BTW: € 236,78 Incl. BTW: € 286,50

Meer informatie

Tablet tafelstandaard voor Samsung Galaxy Tab A 8 inch, wit-rvs, Fino, 8 inch

Met een tablet tafelstandaard is het mogelijk om een productpresentatie te geven op beursstand of in een winkel. Ook kan de tablet tafelstandaard gebruikt worden als bezoekersregistratie of als tablethouder van een kassasysteem. 

De Fino casing of hoes is uitsluitend geschikt voor Samsung Galaxy Tab A en is gemaakt van acryl, ze biedt een goede bescherming tegen diefstal van een tablet in openbare ruimtes. De cassette is uitgerust met een slot en is afgesloten met 2 boutjes. De cassette kan portret en landschap worden gemonteerd. Dankzij de optionele draaischijf kun je ook wisselen tussen de twee standen na montage. De standaard is volledig van zwart acryl.

De stroomkabel is netjes weggewerkt via de buis. Speciale rubber doppen zorgen voor schokdemping en voorkomen verschuiven van de gehele standaard. Het is mogelijk een dubbele voetplaat te monteren waarmee de houder extra zwaar wordt.

Heeft u vragen over een tafelstandaard of tablet bureaustandaard? Neem dan contact met ons op via het contactformulier of bel naar 040-2988980

Additionele Informatie

Onder andere geschikt voor Samsung Galaxy Tab A 8.0