(+31) 040-2988 980 NEEM CONTACT OP
0Item(s)

U heeft geen producten in uw winkelwagen.

Product was successfully added to your shopping cart.
Vloerstandaard Fino iPad Pro 10,5 inch zwart

Vloerstandaard iPad Pro 10,5 inch Fino zwart

Excl. BTW: € 271,43 Incl. BTW: € 328,43

(Leverbaar)

  • Vloerstandaard Fino iPad Pro 10,5 inch zwart Vloerstandaard Fino iPad Pro 10,5 inch zwart

Vloerstandaard iPad Pro 10,5 inch Fino zwart

Quick Overview

Ook voor de iPad Pro 10,5 inch heeft standaardwinkel een perfecte oplossing om de iPad op een vloerstandaard te gebruiken. Een voor de iPad Pro 10,5 inch op maat gemaakte behuizing op een vloerstandaard.

Status: Leverbaar

Excl. BTW: € 271,43 Incl. BTW: € 328,43
Excl. BTW: € 271,43 Incl. BTW: € 328,43

Meer informatie

Fino vloerstandaard voor Apple iPad Pro 10,5 inch 

De cassette of hoes is geschikt voor de Apple iPad Pro 10,5-inch en is gemaakt van zwart acryl. De cassette biedt een goede bescherming tegen diefstal van een tablet in openbare ruimtes.  De cassette kan dankzij de draaischijf ook wisselen tussen portret en landschap na montage. De buis is van gecoat metaal en 105 cm hoog, de diameter is 6 cm. Optioneel is deze buis ook in hoogte te verstellen, deze optie is kiesbaar bij het bestellen van het produkt. Een optionele stroomkabel kan netjes worden weggewerkt via de buis. Speciale rubber doppen aan de onderzijde van de vloerstandaard zorgen voor schokdemping en voorkomen verschuiven van de gehele standaard, de tabletzuil kan aan de vloer vastgemaakt worden met vier schroefgaten in de voetplaat. Het is ook mogelijk een dubbele voetplaat te plaatsen waarmee de houder extra zwaar wordt.

Geschiktheid en toepassingen van Fino vloerstandaard

Vloerstandaard is geschikt  voor toepassingen in oa. een showroom, horeca gelegenheden, openbare ruimtes en congrescentra. De tabletzuil kan vrijstaand worden geplaatst in een ruimte of vastgemaakt aan de vloer met de vier schroefgaten in de voetplaat. Deze gaten zijn ook bruikbaar om wieltjes onder de staander te monteren. Toepassingen zijn informatiezuil, digitaal display, wegwijzering, digitale catalogus en bezoekersregistratie. Met behulp van het uitgebreide assortiment display accessoires zoals, brochurehouders en reclamepanelen kan de standaard aangepast worden in de huisstijl.

  • Geschikt voor het gebruik in openbare ruimtes 
  • Stabiel
  • Diefstalbeveiliging 
  • Vandalisme bestendig 
  • Afsluitbaar met geïntegreerd slot en extra schroeven
  • Geen invloed op WiFi en geluid 
  • Knoppen via achterzijde te bedienen  
  • Ventilatie bescherming tegen oververhitting 
  • Op projectbasis in meerdere RAL kleuren te verkrijgen. 

Voor deskundig en persoonlijk advies neem contact met ons op via chat, bel naar 040-2988980 of vul het contactformulier in wanneer wij chat of telefoon niet direct beantwoorden. 

Additionele Informatie

Onder andere geschikt voor iPad Pro 10,5 inch