(+31) 040-2988 980 NEEM CONTACT OP
0Item(s)

U heeft geen producten in uw winkelwagen.

Product was successfully added to your shopping cart.
Vloerstandaard HP Elitepad X2 GS, Fino, wit/wit

Vloerstandaard HP Elitepad X2 GS, Fino, wit/wit

Excl. BTW: € 340,73 Incl. BTW: € 412,28

(Leverbaar)

 • Vloerstandaard HP Elitepad X2 GS, Fino, wit/wit Vloerstandaard HP Elitepad X2 GS, Fino, wit/wit
 • Vloerstandaard HP Elitepad X2 GS, Fino, wit/wit, foto Vloerstandaard HP Elitepad X2 GS, Fino, wit/wit, foto
 • Vloerstandaard HP Elitepad X2 GS, Fino, wit/wit, afbeelding Vloerstandaard HP Elitepad X2 GS, Fino, wit/wit, afbeelding

Vloerstandaard HP Elitepad X2 GS, Fino, wit/wit

Quick Overview

De Fino vloerstandaard HP Elitepad X2 GS, wit is geschikt  voor toepassingen in oa. een showroom, horeca gelegenheden, openbare ruimtes en congrescentra. De vloerstandaard kan vrijstaand worden geplaatst in een ruimte of vastgemaakt aan de vloer met de vier schroefgaten in de voetplaat. Deze gaten zijn ook bruikbaar om wieltjes onder de staander te monteren. Toepassingen zijn informatiezuil, digitaal display, wegwijzering, digitale catalogus en bezoekersregistratie. Met behulp van het uitgebreide assortiment display accessoires zoals, brochurehouders en reclamepanelen kan de standaard aangepast worden in de huisstijl.

Status: Leverbaar

Excl. BTW: € 340,73 Incl. BTW: € 412,28
Excl. BTW: € 340,73 Incl. BTW: € 412,28

Meer informatie

Vloerstandaard HP Elitepad X2 GS, Fino, wit 

De cassette of hoes is geschikt voor de HP Elitepad X2 en is gemaakt van wit acryl. De Fino cassette op de vloerstandaard biedt een goede bescherming tegen diefstal van een tablet in openbare ruimtes.  De Fino cassette op een vloerstandaard kan dankzij de draaischijf ook wisselen tussen portret en landschap na montage. 

De buis is van gecoat metaal in de kleur wit en 105 cm hoog, de diameter is 6 cm. Optioneel is deze buis ook in hoogte te verstellen, deze optie is kiesbaar bij het bestellen van het produkt. Een optionele stroomkabel kan netjes worden weggewerkt via de buis. Speciale rubber doppen aan de onderzijde van de vloerstandaard zorgen voor schokdemping en voorkomen verschuiven van de gehele standaard, de vloerstandaard kan aan de vloer vastgemaakt worden met vier schroefgaten in de voetplaat. Het is ook mogelijk een dubbele voetplaat te plaatsen waarmee de houder extra zwaar wordt.

Geschiktheid en toepassingen van Fino vloerstandaard

Vloerstandaard is geschikt  voor toepassingen in oa. een showroom, horeca gelegenheden, openbare ruimtes en congrescentra. De vloerstandaard kan vrijstaand worden geplaatst in een ruimte of vastgemaakt aan de vloer met de vier schroefgaten in de voetplaat. Deze gaten zijn ook bruikbaar om wieltjes onder de staander te monteren. Toepassingen zijn informatiezuil, digitaal display, wegwijzering, digitale catalogus en bezoekersregistratie. Met behulp van het uitgebreide assortiment display accessoires zoals, brochurehouders en reclamepanelen kan de standaard aangepast worden in de huisstijl.

 • Geschikt voor het gebruik in openbare ruimtes 
 • Stabiel
 • Diefstalbeveiliging 
 • Vandalisme bestendig 
 • Afsluitbaar met geïntegreerd slot en extra schroeven
 • Geen invloed op WiFi en geluid 
 • Knoppen via achterzijde te bedienen  
 • Ventilatie bescherming tegen oververhitting 
 • Op projectbasis in meerdere RAL kleuren te verkrijgen. 

Voor deskundig en persoonlijk advies neem contact met ons op via chat, bel naar 040-2988980 of vul het contactformulier in wanneer wij chat of telefoon niet direct beantwoorden. 

Additionele Informatie

Onder andere geschikt voor Nee