(+31) 040-2988 980 NEEM CONTACT OP
0Item(s)

U heeft geen producten in uw winkelwagen.

Product was successfully added to your shopping cart.
Wandhouder/tafelstandaard Securo Samsung Galaxy Tab A 10.1 inch, zwart

Wandhouder/tafelstandaard Securo Samsung Galaxy Tab A 10.1 inch, zwart

Excl. BTW: € 121,28 Incl. BTW: € 146,75

Levertijd 1 - 5 werkdagen

  • Wandhouder/tafelstandaard Securo Samsung Galaxy Tab A 10.1 inch, zwart Wandhouder/tafelstandaard Securo Samsung Galaxy Tab A 10.1 inch, zwart

Wandhouder/tafelstandaard Securo Samsung Galaxy Tab A 10.1 inch, zwart

Quick Overview

Wandhouder/tafelstandaard Securo Samsung Galaxy Tab A 10.1 inch heeft een tablethouder die op maat is gemaakt voor de Samsung Galaxy Tab A 10.1 inch. De wandhouder/tafelstandaard is gemaakt van zwart metaal. Met een optioneel slot op de cassette van de tafelstandaaard/wandhouder Securo Samsung Galaxy Tab A 10.1 inch is uw tablet goed beveiligd. De cassette kan dankzij de draaischijf ook wisselen tussen portret en landschap na montage. Een optionele stroomkabel is netjes weggewerkt via de buis.

Status: Levertijd 1 - 5 werkdagen

Excl. BTW: € 121,28 Incl. BTW: € 146,75
Excl. BTW: € 121,28 Incl. BTW: € 146,75

Meer informatie

Wandhouder/tafelstandaard Securo Samsung Galaxy Tab A 10.1 inch, zwart 

Wandhouder/tafelstandaard Securo Samsung Galaxy Tab A 10.1 inch heeft een tablethouder die op maat is gemaakt voor de Samsung Galaxy Tab A 10.1 inch. De wandhouder/tafelstandaard is gemaakt van zwart metaal. Met een optioneel slot op de cassette van de tafelstandaaard/wandhouder Securo Samsung Galaxy Tab A 10.1 inch is uw tablet goed beveiligd. De cassette kan dankzij de draaischijf ook wisselen tussen portret en landschap na montage.  Een optionele stroomkabel is netjes weggewerkt via de buis.  

Geschiktheid en toepassingen van de wandhouder/tafelstandaard Securo Samsung Galaxy Tab A 10.1 inch. 

Tafelstandaards/wandhouders zijn geschikt  voor toepassingen in oa. een showroom, horeca gelegenheden, openbare ruimtes en congrescentra. De tafelstandaard/wandhouder kan worden geplaatst in een ruimte of worden vastgemaakt aan de wand. Toepassingen zijn informatiezuil, digitaal display, wegwijzering, digitale catalogus en bezoekersregistratie. Met behulp van het uitgebreide assortiment display accessoires zoals, brochurehouders en reclamepanelen kan de standaard aangepast worden in de huisstijl. 

  • Geschikt voor het gebruik in openbare ruimtes 
  • Stabiel
  • Diefstalbeveiliging 
  • Vandalisme bestendig 
  • Afsluitbaar met boutjes of slot 
  • Geen invloed op WiFi en geluid 
  • Knoppen via achterzijde te bedienen  
  • Ventilatie bescherming tegen oververhitting 
  • Op projectbasis in meerdere RAL kleuren te verkrijgen. 

Voor deskundig en persoonlijk advies neem contact met ons op via chat, bel naar 040-2988980 of vul het contactformulier in wanneer wij chat of telefoon niet direct beantwoorden. 

Additionele Informatie

Onder andere geschikt voor Samsung Galaxy Tab A 10,1 2016